Bromfiets­verzekering vergelijken

Of je nu gaat voor de goedkoopste bromfiets­verzekering, of degene met de beste dekking. Binnen 2 minuten vergelijken wij alle bromfiets­verzekeringen voor je op prijs én kwaliteit.

Start vergelijkingkeyboard_arrow_right

Hoe het werkt

Anna, onze digitale assistent staat altijd voor je klaar om je bromfiets­verzekering te vergelijken. Waar nodig geeft ze advies en informatie. Vergelijk nu je bromfiets­verzekering en ga binnen 5 minuten verzekerd op weg.

Nu vergelijkenkeyboard_arrow_right

Vergelijken

Vergelijk gemakkelijk de bromfietsverzekeringen op premie en voorwaarden

Unigarant bromfietsverzekering

Unigarant

De Unigarant bromfietsverzekering (onderdeel van ANWB) heeft een gunstige aanschafwaardegarantie voor nieuwe bromfietsen. Deze aanschafwaarde kan de 1e eigenaar tevens uitbreiden naar 3 jaar. Ook kun je bij Unigarant als enige verzekeraar het eigen risico afkopen. Uniek is ook de Pechservice die je optioneel kunt afsluiten, welke wordt uitgevoerd door de ANWB.

Premie Unigarantkeyboard_arrow_right
ASR bromfietsverzekering

ASR

Met de bromfietsverzekering van ASR kun je precies verzekeren wat je nodig hebt. Voor bijvoorbeeld de duurdere Vespa scooters biedt ASR een zeer complete diefstal of All Risk dekking aan tegen een aantrekkelijke premie. Daarbij zijn accessoires standaard tot €250,- gratis meeverzekerd. Daarnaast kun je ook een uitgebreide opzittenden dekking daarbij afsluiten.

Premie ASRkeyboard_arrow_right
Nationale-Nederlanden bromfietsverzekering

Nationale-Nederlanden

De Nationale-Nederlanden bromfietsverzekering biedt naast de W.A. dekking ook uitgebreide dekkingen aan, zoals tegen diefstal of All Risk. Bij de uitgebreide dekkingen moet je rekening houden met de stallingsclausule, wat inhoudt dat je bromfiets tussen 20:00u en 8:00u gestald moet zijn in een afgesloten ruimte of een afgesloten terrein. Anders is er namelijk geen dekking voor diefstal.

Premie Nationale-Nederlandenkeyboard_arrow_right
Enra bromfietsverzekering

Enra

Uniek aan de bromfietsverzekering van Enra is dat zij bij de uitgebreide dekkingen niet alleen nieuwe bromfietsen een aanschafwaardegarantie bieden, maar ook tweedehands bromfietsen. Als je dus een tweedehands bromfiets hebt gekocht die toch nog waardevol is kun je deze bij ENRA tegen een gunstige premie uitgebreid verzekeren.

Premie Enrakeyboard_arrow_right
format_quote

Je bromfiets is een kostbaar bezit waardoor je mobiel bent. Wij helpen je graag deze zo goed en voordelig mogelijk te verzekeren. Dat doen we al meer dan 25 jaar met heel veel plezier.

Ronald Knijf ~ Founder E-Polis

Meer over ons

Vergelijk nu je bromfiets­verzekering op prijs én kwaliteit en zie binnen 2 minuten hoeveel je kunt besparen

Start vergelijkingkeyboard_arrow_right