Je scooter verzekeren

Vergelijk en bespaar tot honderden euro's op je scooterverzekering

Start vergelijkingkeyboard_arrow_right
Trustpilot

Je regelt je scooter verzekering gemakkelijk zelf

Met Anna, onze digitale assistent, is het super eenvoudig om je scooter te verzekeren. Ze is ook altijd beschikbaar om je polis aan te passen of om je te helpen bij schade. Vergelijk en verzeker nu je scooterverzekering en rij binnen 5 minuten zorgeloos rond!

Zeg hi tegen Annakeyboard_arrow_right

Direct doen

Je scooter verzekeren

Je scooter verzekeren

Vergelijk scooterverzekeringen op zowel prijs als kwaliteit en sluit binnen enkele minuten je verzekering af. Zie in no-time hoeveel je kunt besparen.

Start vergelijkingkeyboard_arrow_right
Je polis wijzigen

Je polis wijzigen

Heb je een nieuwe scooter of wil je je huidige polis stopzetten? Geef het eenvoudig door aan Anna, onze digitale assistent. Zo ben je altijd snel geholpen.

Polis wijzigenkeyboard_arrow_right
Een schade melden

Een schade melden

Een schade is nooit leuk, maar wij zijn er om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Laat ons je bijstaan in deze vervelende situatie.

Schade meldenkeyboard_arrow_right

Waarom via ons je scooter verzekeren?

Gemakkelijk vergelijken en afsluiten

We helpen je om snel en gemakkelijk de beste scooterverzekeringen te vergelijken op zowel prijs als kwaliteit. We zijn 100% onafhankelijk en binnen enkele minuten ben je verzekerd en kun je op weg gaan. Sluit nu je scooter verzekering af en rij direct zorgeloos rond.

Start hierkeyboard_arrow_right

Regel het 24/7 eenvoudig zelf

Anna, onze vriendelijke assistent, is altijd beschikbaar om je te helpen. Je kunt snel en gemakkelijk je scooter verzekeren, maar ook je polis aanpassen of een schade melden.

Zeg hi tegen Annakeyboard_arrow_right

Service en expertise

Heb je schade of wil je advies? Wij zijn er voor je. Wij zijn gespecialiseerd in bromfiets- en scooterverzekeringen, al meer dan 25 jaar lang ... en daar zijn we trots op!

Lees meer over onskeyboard_arrow_right

Altijd de dekking die het beste bij jou past

Wil je jouw scooter alleen WA verzekeren, of liever met diefstal of toch All Risk? Wij hebben altijd de gewenste verzekering voor je.

WA

Wettelijk verplicht

WA-dekking (Wettelijke Aansprakelijkheid) vergoedt schade die je met je scooter aan anderen toe brengt. Schade aan je eigen scooter is niet gedekt.

WA + Diefstal

WA Beperkt Casco

Naast de WA-dekking is ook verzeked: Diefstal, brand- en stormschade.

All Risk

WA Volledig Casco

Dit is de meest uitgebreide dekking. Naast de dekkingen hierboven is bij een All Risk dekking ook vandalisme en eigen schade (eigen schuld) meeverzekerd.

Start vandaag nog met besparen

Bekijk binnen 2 minuten hoeveel je kunt besparen op je scooterverzekering. We hebben de belangrijkste verzekeringen voor je op een rij gezet zodat je eenvoudig kunt vergelijken.

Start vergelijkingkeyboard_arrow_right

Auto­verzekering Nieuw

Verzeker vanaf nu ook voordelig je auto bij E-Polis.

Meer informatiekeyboard_arrow_right